Antal personer

Tid

4
30

Ingredienser

Tynde skiver kalvelever
700 g
Mel
3 spsk.
Paprika
½ spsk.
Salt
Peber
Smør til stegning
Fløde
2,5 dl
Løg
3 stk.
Champignon
250 g
Frisk persille

Kalvelever i flødesauce

Klargør grøntsagerne og skær løg i tynde skiver. Skær champignon i skiver. Vend skiver af kalvelever i en blanding af mel, salt, peber og paprika. Brun løgene i smør. Tilsæt champignonerne og lad det simre i 5 minutter. Læg til side.

Brun kalvelever i et par minutter på hver side. Gør det eventuelt af nogle omgange. Brug rigeligt smør da det vil gavne saucen senere.

Sæt kødet til side og kog panden af med fløde. Lad det simre 5-10 minutter til den rette konsistens. Tilsæt løg og champignoner. Saucen hældes over leveren. Pynt med friskhakket persille og eventuelt sprødstegte baconskiver.

Server med kogte kartofler eller rugbrød med smør.

Hvidkålsrouletter

Bland kød og salt og rør til farsen bliver ”sej”. Hak løget fint eller riv det. Tilsæt løg og de øvrige ingredienser og rør sammen

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop