Antal personer

Tid

4
45

Ingredienser

Fed hvidløg
10 stk.
Forårsløg
2 stk.
Smør
50 g
Hvedemel
2 spsk.
Hønsebouillon
7,5 dl
Fløde
2,5 dl
Sort peber
½ tsk.
Salt
1 tsk.

Croutoner

Skiver af brød
Hvidløgsolie
Frisk rosmarin
Salt

Knoblauch suppe

Start med at komme et helt hvidløg i ovnen ved 180°C i 15 minutter – til feddene bliver møre. Varm en pande op til medium varme og smelt smørret. Mos hvidløgene ud af skrællen og kom dem på panden sammen med hakkede forårsløg. Lad dem bruse i smørret i 1 minut og kom dernæst mel i. Rør det godt sammen. Kom bouillonen på og lad det koge op i 4-5 minutter. Hæld fløden ved og lad det simrekoge i 10 minutter. Blend suppen til den er cremet.
Smag til med salt og sort peber. Server suppen med hjemmelavede croutoner.

Croutoner
Skær brødet i grove stave og hæld hvidløgsolie over. Bland godt.
Kom nogle hele rosmarinkviste på og kom brødternene i ovnen ved 200°C.
Vend croutonerne hvert 5 minut. Når de er sprøde og gyldne, tages de ud og kommes i en skål. Knus de tørre rosmarinkviste henover og drys med sydesalt.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop