Antal personer

Tid

4
150

Ingredienser

Lammeporchetta med græskarkompot og asparges

Lammeporchetta
1 stk.
Hokkaidogræskar
1 stk.
Smør
50 g
Grønne asparges
12 stk.
Brøndkarse
4 håndfuld
Radiser
5 stk.
Kraftig sauce med sennepskorn
4 dl
Stedmoderblomster til pynt

Lammeporchetta med græskarkompot og asparges

Læg lammeporchettaen i et ildfast fad og sæt den i en 180°C varm ovn i 2 timer og 30 minutter.
Imens skrælles hokkaidogræskarret og skæres i grove klodser.

Læg klodserne i en gryde med vand så det dækker. Græskarstykkerne koges møre og moses med en gaffel. Smag til med smør samt salt og peber. De grønne asparges dampes i en gryde med lidt vand – der skal stadig være bid i dem. Skær radiserne i tynde skiver og anret dem dekorativt oven på de grønne asparges.

Lav en dejlig skysauce af væsken fra den stegte porchetta. Smag saucen til med lidt sennepskorn.
Pynt retten med brøndkarse og stedmoderblomster.

Lam tikka masala

Læg lammekødet i en stor skål. Pres hvidløg. Skræl og riv ingefær. Rør lammekødet sammen med hvidløg, ingefær, græsk yoghurt og krydderier. Vend det godt

Læs mere »

Confit de canard

Dagen i forvejen: Saltning 1. Soigner andelårene 2. Gnid lårene godt ind i hakket hvidløg, rosmarin, citronskal, sukker, salt og peber 3. Læg lårene i

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop