Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Hakket oksekød
400 g
Stort løg
½ stk.
Forårsløg
4 stk.
Peberfrugt
1 stk.
Frisk chili
1 stk.
Fed hvidløg
5
Olie
2 tsk.
Salt
Peber
Cashewnødder
Frisk koriander

Marinade til kød

Sojasauce
1 spsk.
Sesamolie
1 spsk.
Friskrevet ingefær
1 tsk.

Sauce

Sojasauce
1 spsk.
Oystersauce
2 spsk.
Dark sojasauce
2 tsk.
Sesamolie
1 tsk.

Oksekød med peber og chili

Rør marinaden til kødet sammen og mix det med det hakkede oksekød. Lad det marinere i ca. 30 minutter. Klargør grøntsagerne og hak hvidløg og chili fint. Skær peberfrugt og forårsløg i mindre stykker. Svits løg og hvidløg på en varm pande i olie i 30 sekunder. Kom herefter det marinerede oksekød på og steg til det er lysebrunt. Kødet behøver ikke at være helt findelt, men gerne i grove bidder. Skru ned til medium varme og tilsæt ingredienserne til saucen. Lad det koge godt sammen i ca. 4-5 minutter. Tilsæt peberfrugt, chili og forårsløg. Lad det stege med i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.

Drys med hakket koriander og cashewnødder. Server med kogte jasminris.

Oksekødssuppe

Gør alle suppeurterne i stand og skær dem i mindre stykker. De skal først i suppen til sidst. Brug skræller, rester og afskårne kanter til

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop