Quiche lorraine med spegeskinke og bocconcini

Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Tærtedej
1 stk.
Slagterbacon i tern
150 g
Rødløg
1 stk.
Revet Gruyere
60 g
Revet Emmentaler
50 g
Æg
4 stk.
Fløde
2 dl
Oregano
1 tsk.
Salt
Friskkværnet peber

Topping

Spegeskinke
Bocconcini (små mozarellakugler)

Klargør tærtebunden – brug gerne en firkantet tærteform, så er det nemmere at portionere senere.

Steg bacon sprødt og hak løgene fint.

Bland æg med fløde samt salt og peber. Pisk æggemassen skummende.

Kom bacon og løg på tærten og drys med oregano. Riv Gruyere henover. Hæld æggemassen over og top med Emmentaler.

Bag tærten ved 180°C i 35 minutter til den er gylden ovenpå.

Skær tærten i passende stykker og læg en foldet skive spegeskinke henover. Sæt bocconcini på en tandstik og stik igennem skinke og tærte.

Juleskinke

Kom skinken i kogende vand. Lad den stå og småkoge i ca. 45 minutter til 1 time. Tag skinken op og rids fedtet i tern.

Læs mere »