Tænd ovnen på 200°C varmluft. Læg stegen i midten af en bradepande med sværene nedad. Hæld kogende vand i bradepanden, så sværene er dækket. Sæt stegen midt i den forvarmede ovn og giv den 20-30 minutter. Tag stegen ud af ovnen og vend den om, så sværsiden vender op. Rids sværene (sørg for ikke at snitte ned i kødet) og kom godt med salt på og mellem sværene. Læg laurbærbladene ind under stegen og fordel nelliker og peberkorn. Sæt stegen tilbage i midten af ovnen og lad den stege i 1½ time. Hvis sværene mangler det sidste for at blive sprøde, skrues ovnen op til 220°C og den får ca. 5-7 minutter ekstra. Husk at holde øje så den ikke bliver brændt.
Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile i bradepanden i 15-20 minutter, så sværene bliver helt sprøde. Det er vigtigt at lade stegen hvile, inden den skæres i skiver, så al den gode saft ikke løber ud.
Brug den lækre stegesky til en fantastisk flæskestegssauce.
Vil du hellere lave den i airfryer, kan du se Umuts opskrift her