Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Andefond
1,5 liter
Eddike
4 spsk.
Frisk timian
5 kviste
Appelsinsaft
½ dl
Ribsgelé
1 spsk.
Smør
50 g
Sukker
1 dl
Salt
Peber

Sauce bigarade

Smelt sukkeret i en tykbundet gryde til det opnår en konsistens og farve som en lys karamel.

Kom eddike og appelsinsaft i og kog op.

Hæld andefonden ved og lad saucen simre i 15 minutter.

Tilsæt friskhakket timian samt ribsgelé og smør skåret i tern.

Pisk godt, men saucen må endelig ikke koge igen – så skiller den!

Smag til med salt og peber.

Sauce bordelaise

Skalotteløg hakkes fint, porre skæres i skiver og gulerødderne snittes i tern. Smelt herefter smørret i en gryde og tilsæt skalotteløg, gulerødder samt porre. Sauter

Læs mere »

Kalkunsauce

Smelt smør og pisk mel i. Steg melet af i ét minut uden at det tager farve. Tilføj fond lidt ad gangen. Kog derefter saucen

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop