Antal personer

Tid

4
630

Ingredienser

Letsaltet svinebryst fra din slagter
600 g
Hønsefond
½ liter
Nisseøl
2 dl
Julekrydderier (f.eks. kanel stjerneanis etc.)

Sous-vide svinebryst

Kog 0,5 liter hønsefond og 2 dl nisseøl op med julekrydderier. I vakuumposen hældes en kop lage, hvorefter den vakuumeres med brystet.

Svinebrystet sous vide-behandles i ca. 8-10 timer på 75°C. Læg brystet i pres i posen natten over. Skær brystet i klodser på ca. 100 g og steg dem på en pande umiddelbart inden servering.

Juleskinke

Kom skinken i kogende vand. Lad den stå og småkoge i ca. 45 minutter til 1 time. Tag skinken op og rids fedtet i tern.

Læs mere »

Andesauce

Skær andehalsen i mindre stykker. Brun hals, vingespidser og snittede grøntsager i lidt af andefedtet. Kom koldt vand ved og kog op. Skum urenheder væk.

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop