Antal personer

Tid

2

Ingredienser

Vol-au-vent
2 stk.
Varmrøget laks
100 g
Koldrøget laks
30 g
Mayonnaise
1 spsk.
Creme fraiche 18%
1 spsk.
Frisk dild
Dijonsennep
½ tsk.
Citronsaft
1 spsk.
Ærter
1 håndfuld
Tomat
1 stk.
Skalotteløg
½ stk.
Salt
Friskkværnet peber

Vol-au-vent med lakseduet i dildcreme

Skær den koldrøgede laks ud i små tern og bland med den varmrøgede laks.

Mix ærter (gem lidt til pynt) og løg med laksen.

Finhak dilden og bland den med citronsaft, mayonnaise, creme fraiche, sennep, salt og peber.

Vend dressingen sammen med laksen.

Anret lakseduetten i vol au venten og pynt med lidt ærter, dild og tomattern.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop