Det hjemmelavede slagterpålæg

Kan du huske dengang, man altid købte pålæg i skiver hos slagteren? Pålægget havde en rigtig dejlig smag, det var tilberedt fra bunden af gode råvarer, og det var helt friskt. Sådan er det faktisk stadig – i hvert fald hos slagteren.

Hos Mesterslagteren går vi ikke på kompromis med smagen og kvaliteten, så hos os får du stadig den samme gode pålægsoplevelse. Uanset om der skal kreeres højtbelagte stykker smørrebrød, eller pålægget blot skal bruges til de mere ydmyge håndmadder i madpakken, så er det altafgørende at bruge gode råvarer. Godt rugbrød og naturligvis noget godt pålæg. Uden tilsætningsstoffer. 

Hos Mesterslagteren sætter vi en ære i at holde det gamle, traditionsrige slagterhåndværk ved lige. Vi er stolte af vores håndværk, og det kan smages. Al vores pålæg er lavet i eget pølsemageri af de bedste råvarer og efter stolte, håndværksmæssige traditioner. Kun på den måde kan du være sikker på, at kvaliteten af det pålæg, du køber, er i top.

Vores pålæg er frisklavet uden tilsætningsstoffer og uden neutralmarinade, og det vil derfor altid have en naturlig, begrænset holdbarhed. Vores pålæg smager af det, som pålæg skal smage af. Det smager af de gode råvarer, der er anvendt i forædlingsprocessen. Intet andet. Her er ikke tilsat vand for at få mere ud af kødet – hos os er råvaren det fineste, og vi synes ikke, der skal tilsættes alt muligt unødvendigt, der kun gør smagsoplevelsen ringere. 

I vores butikker finder du et stort udvalg af hjemmelavet pålæg – vi har både det til madpakkerne og det til de højtbelagte stykker. Du vælger selv hvor mange skiver, vi skal skære, og hvor mange varianter du ønsker.  

Lad dig friste og find den gode smag i pålægget. 

Gurkemeje

Krydderiet, der er kendt for sin karakteristiske gylden-gule farve, stammer egentlig fra en lillebitte rod.

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop