Gaven til maven

I denne dejlige juletid forærer vi gaver, holder julesammenkomster og går til julefrokoster. De fleste af os sætter pris på at have en lille ting med til værten og værtinden, og selvfølgelig også selv at få en lille værtindegave. Giv en spiselig gave der finder vej igennem maven og lige ind i hjertet.

Der er ikke noget bedre end en gave givet med omtanke og kærlighed – og hvem bliver ikke glad for en spiselig gave? Om det er en lækker værtindegave eller en spiselig gave til forældrene, bedsteforældrene eller sønnen, der lige er flyttet hjemmefra, så vil en sådan type gave bringe lykke hos modtageren. Vi kender alle sammen det med at finde på en gave til eksempelvis den ældre generation. De har alt, og det de ikke har, køber de. Julegaveønsker har de derfor ikke mange af, men hos slagteren kan du altid få lækkerier, der passer til enhver smag. Desuden vil en adventsgave i form af en spegepølse, en stykke rullepølse, en leverpostej og et glas syltede rødbeder pynte i den studerendes gabende tomme køleskab. 

Du kan også gå skridtet videre – og vælge en hjemmelavet udgave af gaven til maven. På den måde bliver advents-, værtinde- og julegaverne noget helt særligt. Gode, hjemmelavede delikatesser er noget af det mest unikke og personlige, du kan forære i gave. Og har du noteret dig, hvad din modtager er særligt glad for, så findes der næppe nogle andre gaver, der viser så meget omtanke.

Mulighederne er mange, men det kræver lidt mere planlægning og tid end at købe en buket blomster, en æske chokolade eller en pakke strømper – men det er det hele værd. Spiselige gaver er noget man husker og værdsætter lidt ekstra. Og faktisk behøver det slet ikke at være så vanskeligt endda. Hvis du alligevel skal i gang med at sylte, så lav en ekstra portion – og hæld på mindre sylteglas. Så har du faktisk en ret nem gave, den dag du lige står og mangler den. Det samme gælder, når der skal produceres rilette – lav et ekstra glas til en gave. Laver du selv leverpostejer, så forbered en lidt større portion og frys dem ned i alubakkerne (inden bagning). Det er da enormt lækkert at få foræret en hjemmelavet leverpostej, der blot skal en tur i ovnen. Indpakningen klares nemt med lidt cellofan og en flot sløjfe.   

Søg inspiration hos slagteren eller kast dig ud i de hjemmelavede, spiselige julegaver, adventsgaver og værtindegaver til dem, du holder af.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop