Hakket kød

Der var engang, hvor danskerne altid gik til slagteren, når der skulle hakkebøf på middagsbordet.
Det var en festspise, og kødet var naturligvis friskhakket og saftigt.

Vi elsker hakket kød. Det er grundingrediensen i mange af de klassiske danske retter, vi bruger det til hverdag, vi bruger det på grillen, og vi bruger det også til mere festlige anledninger. I dagens Danmark kan forbrugerne købe det hakkede kød mange steder og i forskellige kvaliteter og pakninger. Og her vil det naturlige spørgsmål selvfølgelig være, om det friskhakkede kød fra slagteren giver en bedre smags- og spiseoplevelse. Det er naturligvis individuelt,
hvorledes vi hver især vurderer en smag og en kvalitet, og der har da efterhånden også været udført mange test omkring afvigelserne på de forskellige typer af det hakkede kød. 

Hos Mesterslagteren hakkes kødet som den største  selvfølge flere gange dagligt – for her har råvarer, kvalitet og friskhed ikke forandret sig. Vi gør som vi altid har gjort – og det bliver vi ved med. Vi ved, at høj kvalitet aldrig går af mode

Hos Mesterslagteren bruger vi dansk kød, vi sorterer kødet, og vi ved, hvordan den bedste fedtmarmorering skal være i det færdighakkede kød. Vi hakker, mens du venter, og du kan endda samtidig se, hvilke udskæringer der bliver til dit hakkede kød. Det er din garanti for det bedste produkt. Kødet er helt friskt og klar til at blive tilberedt. Allerede når du begynder tilberedningen, kan du både dufte og mærke en forskel. Friskhakket kød dufter af kød, og konsistensen er blød, og kødet er nemt at arbejde med. Tag gerne kødet ud af køleskabet en halv times tid inden brug, så det får lidt temperatur –  på den måde får du et meget bedre slutresultat. Du kan nemt røre en lækker fars eller forme nogle saftige bøffer. Når dine frikadeller eller din bøf er klar til servering, vil du få en oplevelse af, at smagen er som dengang, hvor vi altid brugte friskhakket kød. Smagen er nemlig rigtig lækker – kødet smager af noget, det smager af kød. 

Gå ikke på kompromis med smagen og kvaliteten i det gode og friskhakkede kød. Køb hellere mindre men bedre, og sørg for at din spiseoplevelse er helt i top. 

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop