Rigtig godt nytår

Nytårsaften er årets fest, hvor kun det bedste er godt nok. Året rinder ud, og årets sidste aften er noget ganske særligt. Vi skal sammen med familie og venner hygge os med lækker mad, drikkevarer og alt hvad der ellers skal til for at gøre årets sidste aften rigtig festlig.

Skal du være vært for familie og venner nytårsaften – og er du på udkig efter en flot og festlig menu? På årets sidste dag skal både middagen og aftenen selvfølgelig være i top. Aftenen ligger blot få dage efter alle juledagene, og måske skal du også arbejde mellem jul og nytår? Den aften, der gerne skulle blive festlig og hyggelig, kan hurtigt betyde leden efter gode opskrifter, indkøb og planlægning.

Hjælpen er nær – for hos Mesterslagteren er vi klar med en fejende flot og festlig menu. Det bliver nemt for dig. Vi har nemlig skabt en lækker fire-retters nytårsmenu – selvfølgelig med fokus på velsmag, den kendte slagterkvalitet, tradition og fornyelse. Vi har gjort alt forarbejdet, så du kan hygge dig med familie og gæster, og skabe en hel særlig nytårsaften. Nytårsmenuen kræver minimal tilberedning fra din side af. Det kan ikke
være nemmere.

Vil du gerne i køkkenet og kreere en lækker menu, så kom forbi din Mesterslagter – vi kan hjælpe dig med det gode kød, så middagen bliver lige præcis, som du gerne vil have den. På de følgende sider giver vi dig inspiration til en fantastisk nytårsmenu, hvor det vigtigste for dig bliver de gode råvarer. Og naturligvis er der oksemørbrad på som hovedret. Mørbraden er noget af det fineste kød på oksen, og dermed er det også det ultimative stykke kød til nytårsaften. Køb kødet af højeste kvalitet – og gerne fra kødkvæg. Kun fra kødkvæg opnås den helt rigtige smag af oksekød samt den rette konsistens i kødet. Eksempelvis kommer en mørbrad fra en malkeko aldrig til at smage som en mørbrad fra kødkvæg, ligesom strukturen i kødet vil være helt anderledes. Malkekvæg bliver avlet til at producere mælk, og derfor er smagen og strukturen i dette kød mindre væsentligt. Herved opstår den store kvalitetsforskel i forhold til kød fra kødkvægsracerne, der alene benyttes til kødproduktion. 

Hos din Mesterslagter foregår der efter slagtningen en vigtig modningsproces, hvor kødet alt efter udskæringen modnes i kortere eller længere tid, inden det er klar til at blive solgt. Alt dette kan smages i kødet og giver en hel unik spiseoplevelse.

Når der skal vælges kød til årets sidste aften, så vær opmærksom på forskellen så du får den smag og den kvalitet, som din nytårsaften fortjener. 

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop