Sous vide
I vores sous vide opskrifter kan du opdage en verden af lækre og smagfulde retter, der er tilberedt ved hjælp af den innovative sous vide-teknik. Sous vide er en metode, hvor maden langsomt og præcist tilberedes i vandbad ved en konstant lav temperatur, hvilket sikrer en fantastisk mørhed og bevarelse af smag og næringsstoffer.
Oksecuvette med hasselback kartofler, spidskålssalat og portvinssauce
Kød Fedtet på oksecuvetten ridses, inden den brunes på panden. Krydr med salt og peber.
Okseskank med mos, gremolata og smørstegte perleløg
Okseskank Gulerødder, knoldselleri, løg og hvidløg skæres i mindre stykker. Skanken rides let i overfladen,
Sous vide spidsbryst
Spidsbryst Sous Vide Kom spidsbrystet i en vakuumpose sammen med timian, hvidløg og citronskal. Vakuumer
Sous-vide svinebryst
Kog 0,5 liter hønsefond og 2 dl nisseøl op med julekrydderier. I vakuumposen hældes en
Svinekæber med pappardelle og tomatsauce
Kødet Fjern sener på kæberne (hvis slagteren ikke har gjort det). Vend dem i mel