Kalv
Lad vores opskrifter med kalv tage dig med på en kulinarisk rejse, hvor mørt og delikat kalvekød er stjernen i retterne. Uanset om du er på udkig efter en elegant kalvesteg eller en forførende kalvegryde, vil vores opskrifter hjælpe dig med at skabe sofistikerede måltider, der imponerer dine gæster.
Fransk steg med persillekartofler og madeirasauce
Vikl spækskiverne omkring kødet og hold dem fast med kødsnor. Krydr med salt og peber
Kalvekoteletter med søde kartoffel-fritter
Start med at skære kartoflerne ud i grove fritter – og læg dem straks i
Kalvelever i flødesauce
Klargør grøntsagerne og skær løg i tynde skiver. Skær champignon i skiver. Vend skiver af
Kalveragout med luftig mos
Klargør grøntsagerne. Skær løg i grove både, del bladselleri i fire, skær gulerødder i skiver
Koteletter fra Milano med salviesmør
Lad smørret ligge ude til det bliver blødt. Rør det sammen med finthakket salvie og
Rosastegt kalveculotte med grønne bønner
Skær fedtet på culotten i et rudemønster og gnid med salt og peber. Kom masser
Sous vide spidsbryst
Spidsbryst Sous Vide Kom spidsbrystet i en vakuumpose sammen med timian, hvidløg og citronskal. Vakuumer
Tykstegsmedaljon af kalv med pommes fondant og whiskysauce
Pommes fondant og selleri Skræl kartoflerne og skær hver især i én stor firkant. Brus
Vitello tonnato med kapersblomst og rucola
Afpuds kødet for de yderste hinder – eller lad din slagter gøre det. Kom kalveinderlåret