Gris
Udforsk vores opskrifter med gris, der er skabt til at fremhæve den karakteristiske sødme og saftighed, som grisen har at tilbyde. Med alt fra langtidsstegt svinekød til krydrede ribben, vil vores opskrifter tilfredsstille både den klassiske og den eksperimenterende gane.

Æbleflæsk med rugbrød og hjemmesyltede rødbeder
Læg skiverne af flæsk på en varm pande med olie. Steg ved middel varme til

Baconruller på bagt blomkål
Klargør grøntsagerne. Rør svinekød, salt, revet løg, æg, mælk, hvedemel og peber sammen til en

Biksemad
Skær de kogte kartofler i små tern. Skær kødet i tilsvarende små tern. Pil skalotteløg


Brændende kærlighed med mos
Skær flæsk og bacon i små tern og steg dem på en varm pande til

Braiserede vikingekøller
Kom spolebenene i en stor sauterpande eller en stegegryde, og brun dem grundigt på alle

Butterdejspakke med chorizofyld
Skær chorizo og tomat i små tern. Steg det på en pande, så der forsvinder

Butterdejstærte med kartoffel, bacon & gorgonzola
Skær bacon i tern og steg dem sprøde. Rul butterdejen ud på en bageplade med

Efterårsmedister
Klargør grøntsagerne. Hak kørvel groft og snit peberfrugt og løg fint. Skær svampe i små

Fajitakoteletter med ovnbagte jordskokker og pesto
Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie,

Farserede porrer
Løg og hvidløg hakkes fint og alle ingredienser til farsen kommes i en røremaskine og

Flæskesteg
Gnid sværen med salt. Sørg for at saltet kommer ned imellem sværene. Stik nelliker og