Gris
Udforsk vores opskrifter med gris, der er skabt til at fremhæve den karakteristiske sødme og saftighed, som grisen har at tilbyde. Med alt fra langtidsstegt svinekød til krydrede ribben, vil vores opskrifter tilfredsstille både den klassiske og den eksperimenterende gane.
Æbleflæsk med rugbrød og hjemmesyltede rødbeder
Læg skiverne af flæsk på en varm pande med olie. Steg ved middel varme til
Asparges med bacon- og chorizomix samt pocheret æg
Skær chorizo og bacon i små tern og svits til det er sprødt på en
Asparges med ristede kartofler og spegeskinke
Skrub kartoflerne og kog dem lige netop møre – ca. 10 minutter. Skær dem i
Baconruller på bagt blomkål
Klargør grøntsagerne. Rør svinekød, salt, revet løg, æg, mælk, hvedemel og peber sammen til en
Biksemad
Skær de kogte kartofler i små tern. Skær kødet i tilsvarende små tern. Pil skalotteløg
Bovsteaks med nye kartofler og blomkålssalat
Bland marinaden i en skål og put bovsteaks i en pose og vend med marinaden.
Brændende kærlighed med mos
Skær flæsk og bacon i små tern og steg dem på en varm pande til
Braiserede vikingekøller
Kom spolebenene i en stor sauterpande eller en stegegryde, og brun dem grundigt på alle
Butterdejspakke med chorizofyld
Skær chorizo og tomat i små tern. Steg det på en pande, så der forsvinder
Butterdejstærte med kartoffel, bacon & gorgonzola
Skær bacon i tern og steg dem sprøde. Rul butterdejen ud på en bageplade med
Croissant med hønsesalat og sprød coppa
Læg skiver af coppa på bagepapir og kom dem i ovnen ved 180°C i ca.