Fjærkræ
Dyk ned i vores opskrifter med fjerkræ og opdag en verden af saftige og smagfulde retter. Fra mørt og delikat kylling til smagsfuld and, vil vores opskrifter tilbyde dig en bred vifte af madlavningsteknikker og krydderiblandinger, der vil forvandle dine måltider til uforglemmelige oplevelser.
Andebryst med andelever, svesker, stegte svampe og frisk persille
Skær med en lang, tynd og skarp kniv en lomme ind i andebrystet fra den
Anderilette med appelsin
Brug to gafler til at pille kødet af andelårene med. Sørg for at trevle kødet
Butterdejspakke med kyllingefyld
Skær kyllingebrystet og tomat i små tern. Steg det på en pande, så der forsvinder
Confit de canard
Dagen i forvejen: Saltning 1. Soigner andelårene 2. Gnid lårene godt ind i hakket hvidløg,
Coq au vin
Hanerne deles hver i 10 stykker fordelt på fire lår, fire overlår, otte halve bryster
Farseret kalkun
Fars: Klargør grøntsagerne og riv løget groft. Hak champignoner groft. Bland det hakkede grisekød med
Grillspyd med kylling, fersk chorizo og borrettaneløg
Skær kyllingebrysterne i 3 flade skiver pr. bryst. Tryk ned på brystet og skær tæt
Grydestegt kylling med skysauce og agurkesalat
Agurkesalat: Skær agurken i meget tynde skiver eventuelt på et mandolinjern. Bland resten af ingredienserne
Høns i asparges
Kog hønen i en gryde med hønsebouillon, salt og laurbærblade i ca. 50 minutter. Tag
Hønsesalat med estragon, syrlige perleløg og sprødt kyllingeskind
Tag skindet af brysterne. Kog kyllingefileterne møre i saltet vand med bouillonterningerne i og lad
Julestang med kylling i asparges
Skær kyllingefileten i små tern og svits dem på en varm pande med lidt smør.
Kokossuppe med kyllingelår og forårsgrønt
Kom kokosmælk og kyllingefond i en gryde. Tilsæt citrongræsstilke som er banket et par gange