Slowfood & simremad
Her dykker vi ned i den vidunderlige verden af tålmodig tilberedning, hvor smag og aromaer får lov til at udvikle sig i et roligt tempo, og hvor hver bid er en oplevelse i sig selv. Slowfood og simremad handler om at tage sig tid til at lave mad – at respektere råvarernes kvalitet, udforske komplekse smagsnuancer og skabe mad, der varmer både krop og sjæl. Tag en pause fra den travle hverdag, lad dig inspirere af vores slowfood-opskrifter, og forvandl din tid i køkkenet til en fornøjelse.
Lad smagene udvikle sig i sit eget tempo, og lad os sammen opleve glæden ved at lave mad på den langsomme måde. Velbekomme!


Confit de canard
Dagen i forvejen: Saltning 1. Soigner andelårene 2. Gnid lårene godt ind i hakket hvidløg,

Coq au vin
Hanerne deles hver i 10 stykker fordelt på fire lår, fire overlår, otte halve bryster

Gule ærter med nakke og kålpølse
Kom svinebryst eller nakkefilet i en gryde med ca. 2 liter vand, så det dækker


Lammekølle med små kartofler & grillet zucchini
Få din slagter til at udbene lammekøllen så der kun er det lille skankeben tilbage.

Lammeporchetta med græskarkompot og asparges
Læg lammeporchettaen i et ildfast fad og sæt den i en 180°C varm ovn i

Nakkefilet Toscana style
Krydr kødet med salt og peber og brun det i olien. Kom kødet i en

Oksecuvette med hasselback kartofler, spidskålssalat og portvinssauce
Kød Fedtet på oksecuvetten ridses, inden den brunes på panden. Krydr med salt og peber.

Oksehalesuppe
Få din Mesterslagter til at dele halerne i stykker. Vask dem grundigt og tør dem

Okseskank med mos, gremolata og smørstegte perleløg
Okseskank Gulerødder, knoldselleri, løg og hvidløg skæres i mindre stykker. Skanken rides let i overfladen,

Ossobuco lasagne
Start med at skære et snit i hinden som sidder på ydersiden af ossobucokanten –