Grillmad
Her finder du en samling af lækre og velsmagende retter, der er skabt til at blive grillet til perfektion. Grilning tilføjer en unik røget og karamelliseret smag til dine yndlingsingredienser og gør madlavningen til en fornøjelig udendørs oplevelse.
Vores grill opskrifter dækker alt fra saftige bøffer og mørt grillkylling til sprøde grøntsager. Uanset om du er en erfaren grillmester eller en nybegynder, har vi opskrifter, der er nemme at følge og tilpasset til forskellige smagssanser.
Tænd op for kul eller gas, og kom i gang med at grille! Velbekomme!
Côte de Boeuf med melonsalat
Tag kødet ud af køleskabet ca. 1 time før stegning – så bøffen får en
Flanksteak svøbt i bacon
Rul flankesteaken sammen og rul bacon og lufttørret skinke rundt om på skift. Læg en
Fyldte portobellosvampe med bacon og aubergine
Klargør grøntsagerne – svampene rengøres med en lille børste eller selve hatte vaskes forsigtigt under
Græsk grillkotelet og bagte tomater på grillen
Grill de marinerede koteletter over direkte varme ca. 2 minutter på hver side. Træk dem
Grillede asparges med Iberico skinke
Knæk bunden af aspargesene på det naturlige sted og skræl dem med en tyndskræller. Kom
Grillet porre med bacon og sherryvinaigrette
Klargør porrerne – men lad dem beholde alle lagene, så de kan blive ”brændt” på
Grillpølser med frisk sommersalat
Start grillen op og i mellemtiden, laves en lækker sommersalat, som serveres sammen med pølserne.
Grillspyd med kylling, fersk chorizo og borrettaneløg
Skær kyllingebrysterne i 3 flade skiver pr. bryst. Tryk ned på brystet og skær tæt
Hotte revelsben med melonsalat
De kødfulde revelsben marineres i BBQ sauce og grilles derefter ved indirekte varme i 45
Okseburger med gruyère, karamelliserede løg og sprød bacon
Ælt farsen godt sammen og lav to runde burgerbøffer. Steg baconskiverne sprøde og grill dernæst
Okseribeye med grillet knoldselleri
Grill bøfferne over direkte varme til de har en lækker stegeskorpe og fedtet er karamelliseret.
Revelsben med BBQ og mormorsalat
Skær svinebrystet i store tern på 4×4 cm og fjern benet på undersiden. (Salt brystet