Sauce
Løft enhver ret til nye højder med en lækker sauce. Saucer er hjørnestenen i mange kulinariske kreationer, og vores opskrifter dækker alt fra klassiske grundsaucer til spændende og unikke smagsvarianter. Uanset om du leder efter en fyldig og cremet sauce til pasta, en aromatisk sauce til kødretter eller en kold sauce til grillmaden, har vi saucer, der vil komplimentere dine retter på bedste vis. Giv dine retter den perfekte afslutning med vores inspirerende sauceopskrifter!

Andesauce
Skær andehalsen i mindre stykker. Brun hals, vingespidser og snittede grøntsager i lidt af andefedtet.

Bearnaisesauce
Start med at smelte smørret. I en anden gryde piskes æggeblommer, bearnaise-essens samt salt luftigt

Brun sovs
Smelt smørret og drys mel i. Rist melbollen godt igennem, så melsmagen forsvinder, og der

Flæskestegssauce
Hæld stegeskyen fra stegen igennem en sigte, over i en skål. Skum for fedt –

Julesauce a la Thomas Alcayaga
Fond Start med at flække anden og skære bryster og lår af. Derefter kan der


Sauce bigarade
Smelt sukkeret i en tykbundet gryde til det opnår en konsistens og farve som en

Sauce bordelaise
Skalotteløg hakkes fint, porre skæres i skiver og gulerødderne snittes i tern. Smelt herefter smørret

Svampesauce
Hak hvidløg og skalotteløg fint. Smelt smørret og rist svampene godt. Tilsæt friskhakket timian, hvidløg

Umuts flæskestegssauce
Sørg for at skumme fedtet fra stegeskyen. Sæt dernæst stegeskyen til at koge og dermed

Whiskysauce
Hak løget fint. Smelt smørret og sauter løg heri. Kom tomatpuré ved og rist det