Tilbehør
Du finder her opskrifter på lækkert og kreativt tilbehør! Det er en verden af smagsforstærkere og delikate detaljer, der løfter enhver ret til nye højder. Vi præsenterer alt fra saftigt hvidløgsbrød med en sprød skorpe til forførende kryddersmør, der smelter perfekt på din yndlingsbøf. Hvis du ønsker at tilføje et strejf af farve og smag til dine retter, så lad vores opskrifter guide dig.
Uanset om du er på jagt efter det perfekte tilbehør til en hyggelig middag derhjemme eller vil imponere dine gæster med dine kulinariske færdigheder, er vores opskrifter skræddersyet til at give din madoplevelse en ekstra dimension. Så lad dig inspirere og eksperimentere med vores tilbehør – for små detaljer kan gøre en stor forskel.
Agurkerelish
Klargør grøntsagerne og skær agurken over på langs og fjern kernerne. Skær den og løg
Brunede kartofler
Kartoflerne koges, pilles og afsvales. Sukker smeltes på en stor pande ved meget svag varme.
Fyldte portobellosvampe med bacon og aubergine
Klargør grøntsagerne – svampene rengøres med en lille børste eller selve hatte vaskes forsigtigt under
Grillede asparges med Iberico skinke
Knæk bunden af aspargesene på det naturlige sted og skræl dem med en tyndskræller. Kom
Grillede majskolber med estragonsmør
Hak estragon fint. Bland sennep, estragon og peber til en mos og bland det herefter
Grillet porre med bacon og sherryvinaigrette
Klargør porrerne – men lad dem beholde alle lagene, så de kan blive ”brændt” på
Hummus
Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor (gem lidt citronsaft til sidst). Juster eventuelt konsistensen
Hvidløgsboller
Rør gæren ud i det lunkne vand. Kom resten af ingredienserne i, på nær pizzamel/hvedemelet.
Hvidløgssmør
Blancher hvidløgsfeddene i kogende vand i 2 minutter. Lad dem dryppe af og mos dem
Karryketchup
Start med at blande ketchup, sukker, sojasauce, vand og krydderierne i en gryde. Bring det
Melanzane alla parmigiana
Rens og skræl auberginerne. Skær dem derefter i mellemtykke skiver på langs. Læg dem i