Julefrokost
Lad dig fortrylle af julefrokostens festlige smagssymfoni, hvor traditionelle retter og innovative twist med julekrydderier forener sig. Uanset om du ønsker at fortrylle dine gæster med en knasende sprød flæskesteg eller en overdådig anderilette, vil vores opskrifter tage dig med på en gastronomisk rejse. Vælg mellem klassiske favoritter eller dristige variationer, der vil sikre, at din julefrokost bliver mindeværdig og smagfuld for alle dine gæster.

Æbleflæsk med rugbrød og hjemmesyltede rødbeder
Læg skiverne af flæsk på en varm pande med olie. Steg ved middel varme til

Andebryst med andelever, svesker, stegte svampe og frisk persille
Skær med en lang, tynd og skarp kniv en lomme ind i andebrystet fra den

Anderilette med appelsin
Brug to gafler til at pille kødet af andelårene med. Sørg for at trevle kødet

Hønsesalat med estragon, syrlige perleløg og sprødt kyllingeskind
Tag skindet af brysterne. Kog kyllingefileterne møre i saltet vand med bouillonterningerne i og lad

Jule ”dunser”
Bland salt og kød sammen og rør til kødet begynder at blive ”sejt”. Riv løget

Julemedister
Rør kødet godt sammen med krydderier og tilsæt væde (fond) så farsen er god lind.

Julemedister med stuvet hvidkål
Smelt smørret ved lav varme og lad medisteren ligge og blive varmet op stille og


Julestang med kylling i asparges
Skær kyllingefileten i små tern og svits dem på en varm pande med lidt smør.

Kålpølser med flødestuvet grønkål
Bring en gryde med vand i kog og hæld lidt eddike ved. Kom pølserne i

Karrysild
Rør en dressing af creme fraiche, lidt lage, mayonnaise, karry, gurkemeje og sukker. Hak kapers,

Katrineflæsk – sprængt ribbensteg
Ingredienserne til saltlagen koges op så salt og sukker er helt opløst. Afkøl lagen helt