Okse
Dyk ned i vores opskrifter med oksekød og oplev den robuste og intensiv smag fra oksen. Vores opskrifter dækker alt fra saftige bøffer og kraftfulde gryderetter til møre steg og lækre oksekødboller, der tilfredsstiller selv de mest krævende ganer.

Bankekød med svampe og rodpuré
Klargør grøntsagerne og skær løg i skiver. Skær champignoner i små stykker. Vend kødskiverne i


Butterdejspakke med hakket oksekød
Klargør grøntsagerne til kødsaucen og hak løg og hvidløg fint. Skær peberfrugt i tern. Fjern

Cevapcici med ajvar og rå løg
Bland kødet i en skål og riv løg og hvidløg heri. Tilsæt alle krydderier og

Côte de Boeuf med melonsalat
Tag kødet ud af køleskabet ca. 1 time før stegning – så bøffen får en

Flanksteak svøbt i bacon
Rul flankesteaken sammen og rul bacon og lufttørret skinke rundt om på skift. Læg en


Hakkebøf på ”pariserbrød”
Rør kødet med salt og peber. Hak løget fint og dryp kapers af. Rør sennep,

Kødboller med mozzarellahjerte på arrabbiata sauce
Til kødboller røres kød og salt grundigt sammen. På den måde binder farsen bedre. Riv

Millionbøf
Klargør grøntsagerne og hak løg og hvidløg fint. Skær gulerødder i mindre tern. Smelt smørret

Okseburger med gruyère, karamelliserede løg og sprød bacon
Ælt farsen godt sammen og lav to runde burgerbøffer. Steg baconskiverne sprøde og grill dernæst

Oksecuvette med hasselback kartofler, spidskålssalat og portvinssauce
Kød Fedtet på oksecuvetten ridses, inden den brunes på panden. Krydr med salt og peber.