Verdenskøkkenet
Velkommen til vores globale madoplevelser!
Her finder du opskrifter fra hele verden, der tager dig med på en kulinarisk rejse til fjerne destinationer og eksotiske smagsoplevelser. Uanset om du drømmer om krydret indisk curry, sprøde japanske tempura, italiensk pasta med autentisk smørsovs eller andre delikatesser fra rundt om i verden, så er vores opskrifter din billet til en smagsmæssig verdensrejse. Så lad os sammen udforske og lave mad fra forskellige kulturer, og lad smagene fra jorden rundt inspirere dine egne kulinariske eventyr.
Velbekomme!


Cevapcici med ajvar og rå løg
Bland kødet i en skål og riv løg og hvidløg heri. Tilsæt alle krydderier og

Græsk grillkotelet og bagte tomater på grillen
Grill de marinerede koteletter over direkte varme ca. 2 minutter på hver side. Træk dem

Kokossuppe med kyllingelår og forårsgrønt
Kom kokosmælk og kyllingefond i en gryde. Tilsæt citrongræsstilke som er banket et par gange

Koteletter fra Milano med salviesmør
Lad smørret ligge ude til det bliver blødt. Rør det sammen med finthakket salvie og

Mulligatawny suppe
Klargør grøntsagerne og hak løg, hvidløg samt ingefær fint. Skær tomaterne i små stykker. Smelt

Ossobuco lasagne
Start med at skære et snit i hinden som sidder på ydersiden af ossobucokanten –

Pasta ai funghi
Klargør grøntsagerne og hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde både og peberfrugt i tynde

Pasta quattro formaggi
Skær ostene i små tern og riv parmesanen. Kog spaghettien ”al dente” (hellere lidt underkogt,

Porchetta med rigatoni og sauce Florentine
Læg porchettaen på en rist med en bradepande under. Steg kødet i ovnen i ca.

Spanakopita
Klargør grøntsagerne. Mens spinaten stadig er våd, lægges den i en gryde med låg. Skru

Stroganoff med asiatisk twist
Stroganoffen brunes ved høj varme på en varm pande. Dernæst tilsættes whiskysaucen sammen med finthakket